Direct uw UWV zorgtaxi bestellen?
Bel: 0229-298888

UWV Zorgtaxi

Een zorgtaxi vanuit het UWV voor u of uw naaste? Taxi Tour verzorgt uw  taxivervoer naar een zorginstelling, behandelcentra, AWBZ instelling of een andere behandelaar in verband met een medische behandeling aldaar. Wij verzorgen zorgtaxi voor Hoorn en omstreken met nette wagens en ervaren chauffeurs.

Vervoersmachtiging voor zorgtaxi

Om in aanmerking te komen voor vergoeding voor zorgtaxi dient een vervoersmachtiging te worden aangevraagd bij uw zorgverzekeraar. Een vervoersmachtiging kan worden afgegeven voor een bepaald aantal ritten en/of voor een bepaalde periode.

Tevens dient u een wettelijke eigen bijdrage te betalen.

Zorgtaxi vergoeding

Iedere zorgverzekeraar heeft zijn eigen voorwaarden, contacteer uw zorgverzekeraar om te vragen hoeveel vergoeding u kunt krijgen voor de UWV zorgtaxi.

Vanuit de basisverzekering wordt zorgtaxi vergoed voor de volgende categorieën:

  • Nierdialyse
  • Radio- en/of chemotherapie
  • Visueel gehandicapten
  • Langdurig ziektebeeld

Onder bepaalde voorwaarden (o.a. afstand, frequentie en behandeling) kan uw zorgverzekeraar op basis van de hardheidsclausule besluiten in individuele gevallen een afweging te maken en vergoeding voor zittend ziekenvervoer toe te kennen.
Ook dit kan mede afhankelijk zijn van uw zorgverzekeraar en uw eventuele aanvullende polissen. Wij adviseren u dan ook altijd navraag te doen bij uw zorgverzekeraar of u op basis van uw indicatie in aanmerking komt voor vergoeding van zittend ziekenvervoer.

Iedereen die verzekerd is bij een van onderstaande Achmea-verzekeringspartijen kan, afhankelijk van de woonplaats, bij ons terecht komen voor verzekerd zorgtaxi:

  • Zilveren Kruis
  • OZF
  • FBTO
  • Interpolis
  • Avero Achmea
  • Pro Life

Kwaliteit boven prijs

Omdat wij als professionele taxidienst voor uw gemak gebruik maken van moderne zakelijke voertuigen en ervaren chauffeurs, kunnen wij ervoor zorgen dat Taxi Tour  uw reis perfect start en eindigt. U zult ervaren dat onze prijs hiervoor gelijk staat aan de normale lokale taxi.

Voor een veilige en makkelijke betaling beschikken onze auto’s over creditcard en pin terminals. In overleg kan ook op rekening worden gereden.

Bekijk onze tarieven of boek eenvoudig via 0229-298888


Meer dan UWV zorgtaxi

Luchthaven

Comfortabel van en naar de luchthaven.

Zakelijk

Uw zakelijke relaties worden in stijl vervoerd.

Internationaal

Vervoer naar het buitenland op reservering.

Snel, veilig, betrouwbaar, punctuele en discreet vervoer