Direct uw VIP taxi bestellen?
Bel: 0229-298888

Luxe VIP taxi

Heen en weer reizen met een taxi is niet altijd aangenaam. Het kan vermoeiend en frustrerend zijn, daarom is het prettig wanneer er iemand voor u klaar staat die u het reizen zo prettig mogelijk maakt. De dienst luxe VIP taxi van Taxi Tour biedt u deze persoonlijke aandacht en hoogkwaliteit comfort.

Een professional die de koffers kan dragen en aanvoelt waar de passagier behoefte aan heeft. Met onze VIP taxi dienst bieden we een superieure service aan de zakelijke markt en privé personen. Onze chauffeurs kunnen u, en uw gasten de hele dag begeleiden

Behandeld als een VIP bij Taxi Tour

Onze klanten kiezen voor hoogwaardige dienstverlening. Denk aan luchthaven vervoer, vervoer naar een zakelijk afspraak of uw clienten van A naar B vervoeren.

Bij VIP Taxi werken we alleen met professionele taxichauffeurs die feilloos aanvoelen waar de cliënt behoefte aan heeft. De chauffeur kan indien nodig de hele dag bij de passagier blijven, en deze naar diverse locaties brengen.

Moet u op tijd voor een meeting zijn? Onze luxe VIP taxi zorgt ervoor dat u tijdig zult arriveren. Wilt u even ontspannen? Dan brengt onze chauffeur u naar een expo, een winkelcentrum om te shoppen of naar een wellness center voor een heerlijke massage. Onze taxichauffeurs luisteren niet alleen naar uw persoonlijke wensen, ze kunnen zelf ook proactief meedenken om alle zorgen weg te nemen en u een luxe reiservaring te bezorgen.

Luxe VIP taxi tarieven en boeken

Voor een veilige en makkelijke betaling beschikken onze auto’s over creditcard en pin terminals. In overleg kan ook op rekening worden gereden.

Zakelijk prijs / km € 1,20 – € 1,60 afhankelijk van de frequentie en km ‘s.

Bekijk al onze prijzen of boek uw rit van en naar Agriport eenvoudig via 0229-298888


Meer dan de luxe VIP taxi dienst

Luchthaven

Comfortabel van en naar de luchthaven.

Zakelijk

Uw zakelijke relaties worden in stijl vervoerd.

Internationaal

Vervoer naar het buitenland op reservering.

Snel, veilig, betrouwbaar, punctuele en discreet vervoer